Show Hoogstraten en Groningen

Nu de carnaval en mijn skivakantie voorbij zijn, wordt het weer tijd om hier een berichtje achter te laten.

Kate heeft in Hoogstraten een 1U behaald in de openklasse en Ace begint te snappen dat je stil moet staan in de ring. Hij ging met een 2U in de openklasse naar huis. Ik was weer super trots op die 2.

In Groningen was alles weer anders want wij (Els en ik) gingen die nacht ervoor logeren in Leeuwarden om de reistijd voor de honden een beetje te beperken. Kate en Ace genoten van de logeerpartij ze hebben nog tot laat een feestje gehouden op de slaapkamers.

Het showen in Groningen ging perfect, Ace liet zich van zijn beste kant zien. Hij stond bijna stil en hij richte zich steeds meer op mij tijdens het showen een erg groot verschil met een paar maanden geleden want toen was hij in de ring nog op zoek naar Els, die zich dan moest verstoppen.

Deze keurmeester wist precies wat ze wilde zien en strooide absoluut niet met Utjes, er gingen dus ook maar een paar honden met een Utje naar huis. Ace behaalde 3ZG en Kate een 3U.  Zus Jody haalde 1U binnen in de openklasse, daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Het was een leuke lange dag.

Nu gaan we weer genieten van het prachtige weer in Nederland.

Gr. Mieke, Kate en Charlie.

One Comment

  1. Kerstens Gitte

    Hallo Mieke,
    Je bent in Hoogstraten geweest,dat is op 10 min. van ons,spijtig dat ik dat niet wist,anders had ik zeker komen kijken.Veel succes verder nog.

    mvg.Gitte (vlinderhondje uit Belgie)

Comments are closed.