Praktijkspeuren

Hi broer! Ha zus!
Hi broer! Ha zus!

Zaterdag heb ik voor de tweede keer meegedaan met een les praktijkspeuren. Heerlijk ontspannen met je honden leerzaam bezig zijn. Cookie en Ace deden het natuurlijk perfect. En Kate was ook weer ouderwets op dreef.

Algemene uitleg
Algemene uitleg

Mieke traint alweer bijna twee jaar bij John en ze had er een leuke introductie voor de pups van Kate van gemaakt. Dus Abby, Depp en Jake waren ook van de partij. En hoe!

Ja, het rode doosje!!!
Ja, het rode doosje!!!
Jill en Depp
Jill en Depp

Eerst een leuke speelse oefening voor de pups, die ze heel snel doorhadden. En als afsluiting een eerste keer “echt” zoeken. Natuurlijk met veel tijd voor ontspanning er tussendoor, je mag ze niet overbelasten.

De filmpjes zijn weer niet van heel goede kwaliteit :-P, maar je ziet echt wel wat de bedoeling is en hoe leuk de pups het doen!

2 Comments

  1. Ilse

    hoi Mieke en Els. zo mooi om de foto’s en filmpjes te zien van het speuren! Wat deden onze pups het allemaal goed, echte jonge speurders. Dit was fijn ontspannend genieten!Jil en Depp hebben de smaak te pakken en oefenen al tegen de volgende les 😀

  2. Mieke

    Wat een geweldige speurneuzen! Wij hebben ontzettend genoten van deze speurmiddag. Zeker voor herhaling vatbaar. Ben erg trots op de eigenaren van Jake en Depp ze doen het zo goed!
    En John en Mascha hebben ons erg goed begeleid.

Comments are closed.