Ochtendbad…

Ja, het heeft best wel geregend de afgelopen paar dagen. Het bos stond maandag nog zo’n beetje blank.
Maar nu is al een groot gedeelte verdampt. Dit zal daarom wel een van de laatste dagen zijn dat we het “3-baden-pad” kunnen bezoeken en Cookie haar dagelijkse toilet aldaar kan verzorgen.

Ik heb er vanochtend 3 filmpjes aan gewaagd. 😛

Op de site van Somithin’ Spicy staat een aardige waarschuwing voor toekomstige Aussiebezitters geschreven:

If you want an easy dog, the Aussie is not the right dog for you. If you want a very friendly dog, the Aussie is not the right dog for you. If you want a dog that does not bark, the Aussie is not the right dog for you. If you don’t have experience with having reactive dogs the Aussie is not the right dog for you…. Training an Aussie is not an easy job. If you just like the looks and not the other things I mentioned, please look for a different breed.

Ik kan het hier alleen maar hardgrondig mee eens zijn.
Ik wil er nog wel eentje bijzetten: Als je niet van heerlijk naar water, bos en zand ruikende honden houdt, gelardeerd met een vleugje rennerspoep of horseshit, dan moet je NIET een Aus overwegen. Hihi…

Owja, als je goed luistert hoor je flap, flap, flap, flap… als Cookie komt aanlopen. Sinds gisteren is ze aan het verharen op haar buik en komen de tepels dus wat bloter te hangen. Pfff, hoe plastisch moet ik het omschrijven?

3 Comments

 1. Ilse

  Els, grappige filmpjes, en oh wat is cookie dik geworden, een echte zwangere oma! 😀 Maar ik wist niet dat zwangere oma’s zich nog zo in de plassen konden gooien, zie je niet elke dag natuurlijk :mrgreen: Depp heeft oma gisteren opgevolgd…in het bos in een bruine stinkbeek gesprongen en zich ook es lekker uitgerold. Bah. Toen ik hem thuis wilde afspoelen vond hij water ineens niet meer leuk. 😕 Namiddag een opblaasbad gezet en samen met de flatcoated Diva en Jil twee uur lang daarin gespeeld. Snoepjes zoeken in ‘t water. Toen was water ineens weer HEEL LEUK! 😎

  1. Els

   Hihi, ja Aussies dwingen je af en toe tot creatieve oplossingen.
   Maar wel een heel erg leuk idee Ilse, snoepjes zoeken in het water!

 2. Mieke

  Gelukkig is mijn Kate vanochtend keurig in een helder beekje heerlijk gaan zwemmen, ze kon er geen genoeg van krijgen.
  Over het zoeken van poep gesproken die Horseshit valt nog mee maar die rennerspoep…… Wat eten die mensen toch?? 😀
  Wat een heerlijk gezicht dat gewaggel van Cookie door de plassen. En maar naar Els blijven kijken…

Comments are closed.