Wat foto’s

Nog een paar foto’s van vanmiddag. Gemaakt met mijn assistent Max!

O ja, de namen zijn niet de stamboomnamen maar voor ons eigen huis-tuin-en-keuken-gebruik.

Jack Black
Jack Black
Jack Black
Jack Black
Mac Snack
Mac Snack
Mac Snack
Mac Snack
Rood meisje
Rood meisje
Rood meisje
Rood meisje
Mega Mindy
Mega Mindy
Mega Mindy
Mega Mindy

10 Comments

 1. Ilse

  Ze zijn ZO MOOI, alle vier! en zo te zien op de webcam doet Cookie dat heel goed, een echte zorgzame mama. Wij kijken elke dag en zitten al helemaal terug in de puppiesfeer 😀

 2. Hoi Els,

  Ik kijk regelmatig naar de puppiecam en dit is dus opgroeien in een huislijke sfeer. Deze pups zijn niet alleen mooi maar ook direct heel mens gericht mijn complimenten.
  met vriendelijke groet Robert.

 3. Tamara

  Hoi Els,

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de pups. Kei leuk weer om te zien.

  Als het lukt, zou ik, als ze wat ouder zijn, graag een keer met mijn nichtje Femi komen kijken. Wellicht dat je, net als Mieke, ook een keer een bezoekuur kunt organiseren. Dat zou ik heel erg leuk vinden. Intussen blijf ik e.e.a. volgen via internet.

  Groet,
  Tamara

 4. Marlies

  Hallo,
  Het is echt genieten jullie site te lezen, wat een leuke verhalen!! We hebben zelf sinds ruim 1.5 jaar een aussie reu van nu 7 jr, een geweldige hond. Sinds een paar maanden ben ik met hem aan het schapendrijven, fascinerend om te zien hoe ze dat in de genen zit… Ik kijk geregeld op de site van de ascn, maar jullie honden zijn echt schitterend en wat een karakters! De 4 pups zijn nu al erg mooi, dat wordt genieten de komende tijd! Heel veel plezier ermee!! Groeten, Marlies.

Comments are closed.