Aussie Clubmatch 2012

Hallo allemaal,

Een beetje laat maar ik wilde jullie graag laten weten dat Kate, Ace en 5 van de pups van Kate x Jackson aanwezig zullen zijn op de clubmatch die morgen (16 juni) gehouden wordt bij Dogcenter in Kerkwijk (Zaltbommel). Iedereen die gek is op honden is welkom, gratis parkeren en gratis toegang. Wil je meer weten over onze aussie’s? Dan ben je welkom op de clubmatch om een heleboel Cookie’s Fortune Aussie’s te bewonderen. We hopen je morgen te zien!

Voor het adres kijk op DogCenter.

Voor meer informatie over de clubmatch kijk op www.ascn.nl

2 Comments

  1. Els

    Dank je!
    Je hebt het gezien, Mieke heeft geweldig haar best gedaan.
    Volgens mij is ze nu nog aan ‘t uitslapen. 😀

    Maar zonder jullie hulp zijn we nergens. Iedereen ook ernstig bedankt namens deze thuisblijver!!

Comments are closed.