Uitslagen Clubmatch en Outdoor Uden

Abby beste pup 2012
Abby beste pup 2012

Eindelijk weer even de tijd om wat uitslagen op de website te zetten.

De clubmatch was een groot succes. Alle deelnemende pups kregen een veelbelovend, Depp werd 1ste bij de reuen en Abby bij de teven. Uiteindelijk ging Abby ervan door met de grootste rozet en werd beste Pup! Kate werd 2de met een Uitmuntend in de open klasse en broer Ace kreeg een Uitmuntend maar helaas geen plaatsing. Ik heb weer ontzettend genoten van Ace, hij had weer zoveel lol tijdens het showen.

De outdoor show in Uden was een succes want het was schitterend weer. Abby werd 3de met een veelbelovend en Kate werd 4de met een Uitmuntend. Broer Guinness kreeg helaas geen plaatsing maar wel een Zeer Goed. Tamara en ik hebben een erg gezellige dag gehad, ook weer fijn om ff bij te kletsen over de leukste honden van de wereld!

2 Comments

  1. Wendy

    Jaa ze deden het echt super op de ASCN show! Mooi om te zien hoe knap ze dat kunnen.

    Mooie uitslagen ook bij de show in Uden.
    Gefeliciteerd nog!

Comments are closed.