Weer een drukke week

Elke dag gaan we wel wat doen met de puppies. Is het niet nieuw bezoek of spelen in de tuin dan wel wandelen in de buurt, op bezoek bij de koeien of bij de schapen.
Er zijn er hier veel in de buurt maar na een paar vergeefse pogingen heb ik wat brutale schapen en koeien gevonden die ons bezoek wel op waarde weten te schatten.

Samen op stap
Samen op stap
Dag Mevrouw koe!
Dag Mevrouw koe!
Allemaal aan de beurt
Allemaal aan de beurt
Belangstelling genoeg
Belangstelling genoeg

Zo zijn er dus ook genoeg vriendjes en vriendinnetjes die wel heel nieuwsgierig zijn naar de pups en ook wat bevriende honden zijn al op bezoek geweest.
Drukte zat dus…

Allemaal eerste rang
Allemaal eerste rang
Op schapenbezoek
Op schapenbezoek
Hallo!!
Hallo!!
Nieuwsgierig...
Nieuwsgierig…

Maandag zijn we ook nog bij het kinderopvang “Op de Boerderij” op bezoek geweest. Het was spannend voor de honden en ook voor de kinderen, maar het ging heel goed. Iedereen vertoonde al heel spoedig zijn eigen gewone gedrag, haha!
Volgende week gaan we nog een keer op herhaling. 😉

Allemaal toch wel nieuwsgierig
Allemaal toch wel nieuwsgierig
Alweer meer op het gemak
Alweer meer op het gemak
Kusje...
Kusje…
De flossen waren echt nodig
De flossen waren echt nodig

Dinsdag nog eventjes naar een andere plek in het bos met de PuppieMobiel. Lekker op het fietspad, dat wandelt wel heel comfortabel. Je ziet ook dat de pups er echt voor gaan zitten. Ze kijken meestal zonder commentaar rustig om zich heen.

Max met buitenboordmotor...
Max met buitenboordmotor…
Even een plasje...
Even een plasje…

Wij hebben ook nog een woestijnhamster als logeetje. Zij is ook al een paar keer op bezoek geweest. Niet dat de pups dat altijd in de gaten hebben. 🙂

Wat een rare bal...
Wat een rare bal…
Raja ging gewoon overal op bezoek
Raja ging gewoon overal op bezoek

Ondertussen wordt hier op gezette tijden genoeg herrie gefabriceerd, ik kan mijn geluids-cd’s nu wel achterwege laten. Anders hebben ze nooit echt rust.
En de pups hebben af en toe al hun halsbandje om, kunnen ze daar alvast aan wennen. Kriebelt wel hoor, zo’n ding!

Jeuk...
Jeuk…
Hè rotding...
Hè rotding…

En vanmiddag gaan we naar de stad, de drukte wat opzoeken. Ben benieuwd!

11 Comments

  1. Els

   Hihi,
   Ben hele dagen bezig met honden uitlaten, puppies socialiseren, iedereen te voeden en ook nog wat (proberen) op te ruimen… boodschappen doen… en wat nog meer?
   Maar ik klaag niet! 😛

  1. Els

   Ja, de oogjes worden allemaal wel donkerder nu. Niet echt blauw meer, maar naar het grijze toe. Dus dat worden variaties in het bruin waarschijnlijk.

 1. Marlies

  Ik ben haast jaloers op de nieuwe baasjes, wat een geweldige puppies!! Helaas, het lijkt me geweldig nog een Aus erbij te hebben, maar dat zou dan nog weer een herplaatser worden. Met een volwassen hond kun je makkelijk ‘s ochtends vroeg met de mountainbike het bos in sjeezen, dan is het niet zo’n ramp dat ie daarna een keer 6 uur alleen is… Maar daar ga je een jonge hond echt niet blij mee maken… Nee, ik blijf gewoon heerlijk genieten van jullie mooie foto’s!!

  1. Els

   Dank je Marlies,

   Daar doe ik het òòk voor.
   Als je ooit nog eens tijd en zin hebt om een Aus daarin op te voeden?? 😀
   Maar een goed herplaatsadres is natuurlijk ook nooit verkeerd!

 2. Mattie

  Wat een enige foto’s! Die puppiemobiel is een uitkomst he? Kan me voorstellen dat jullie veel bekijks hebben in de stad.
  Geniet er nog maar ev en van Els, voor je het weet zijn de pups weg en moet je wachten tot Sally zover is dat ze kan “puppen”.

Comments are closed.