Zonnige workshop Dogdance

Esther en Jamie @ Mirotrim
Esther en Jamie @ Mirotrim

Afgelopen zondag heeft Esther Niemeijer de workshop Dogdance gegeven op het terrein van Dierensalon Mirotrim in Schaijk.

Het was geweldige dag en alles werkte mee. Mooi weer, vrolijke deelnemers, attente assistentie van Wilma. Ik kon op mijn gemak wat foto’s maken. 🙂
Maar in dit stukje staan ook een paar foto’s van Ilse Somers, dank je Ilse! 😉

 

Dogdance@ Mirotrim
Dogdance@ Mirotrim
Dogdance@ Mirotrim
Dogdance@ Mirotrim
Jill en Depp
Jill en Depp
Krista met Beer
Krista met Beer

De 3 groepen waren erg gemengd van samenstelling. Natuurlijk waren er een aantal Aussies, waaronder een paar van Cookie’s Fortune en zelfs een Mini Aussie. Maar er was bijvoorbeeld ook een leuke 14-jarige meid die met haar Norfolk Terrier het Dogdance eens wilde proberen. En ook nog 3 jongemannen van 9, 12 en 13 jaar als “tegenwicht” voor al die andere dames met respectievelijk een GoldenDoodle, mijn Sally van bijna 6 maanden en een Border Collie.
En niet te vergeten, Jill met Depp van het nest van Kate! Dus aan jeugdige belangstelling geen gebrek.

De tweede "all Aussie" groep
De tweede “all Aussie” groep
Geconcentreerd...
Geconcentreerd…

Ik heb echt genoten van al dat plezier. En het was prachtig om te zien wat onze honden gevraagd en ongevraagd allemaal voor ons willen doen!
Ik heb zelf niet meegedaan maar wel heel wat inspiratie opgedaan om met Sally, Cookie of Ace te gaan doen. Zoveel leuke mogelijkheden om anytime, anyplace met je hond te kunnen doen! En volgens mij ben ik niet de enige ge-inspireerde van zondag.

Wat ons betreft in ieder geval voor herhaling vatbaar. Dus wie weet?

O ja, de opbrengst (bijna €200,-??, weet het niet precies meer, zal het Mieke nog eens vragen 😳 ) gewoon €15,- maal het aantal betalende deelnemers, is zondag al overgeboekt naar het ARF.
Dank jullie wel allemaal!

*** Mmmm, ik ben aan mijn max. upload. Ik moet eerst mijn abonnement vergroten, dan kan ik de rest van de foto’s plaatsen… Sorry, ga ik zo spoedig mogelijk doen! ***