Lezing ASCN en Puberworkshop

Het is al even geleden dat we met veel succes de workshop dog dance hebben georganiseerd met succes waarvan de opbrengst is gegaan naar het ARF. Als dank hebben we prachtige t-shirts ontvangen, bedankt hiervoor!

Vanaf deze tijd hebben we de 1ste verjaardag mogen vieren van het nest van Kate, van alle pups hebben we leuke berichten en foto’s ontvangen. Dit nest zal 7 april gekeurd worden op de inventarisatiedag in Zeewolde, iedereen is van harte welkom op deze dag. Voor meer info kijk op www.ascn.nl

Dit weekend zijn Els en Wilma (moeder van Mieke) op puberworkshop geweest met onze 2 pubers Sally en Abby in Kerkwijk bij Judith Lissenberg en Pete! We hopen dat baasjes en pubers leuke dingen geleerd hebben maar vooral plezier hebben gehad!

Mieke heeft deelgenomen aan de lezing ‘Omgaan met Inteelt en Verwantschap in de Hondenfokkerij’ georganiseerd door de ASCN en gegeven door Dr. Bijma. Daarna is er nog een fokkersoverleg geweest met alle aanwezige fokkers van de ASCN, een leerzame dag was het vandaag.