Goed bezig!

Het is een hele tijd erg rustig geweest op onze website, dit had ermee te maken dat er niet voldoende ruimte was om meer foto’s te plaatsen. Nu dit probleem is opgelost wil ik graag de website weer updaten, zodat iedereen de verhalen over onze honden kan volgen.

Depp kcm 2013

Laten we beginnen met de clubmatch van de ascn in Venlo, Depp deed het uitstekend hij haalde een U(itmuntend) en een prachtige 2de plaats in de tussenklasse. Dit was de eerste keer dat ik samen met Depp in de ring mocht staan, we hebben er samen volop van genoten!

Abby vond het allemaal erg spannend, gelukkig was dit geen reden om zichzelf niet van haar beste kant te laten zien, een U(itmuntend) en een 1e plaats in de tussenklasse. Veel familie van de honden was aanwezig, Jody met haar pups en Papa Jackson met zijn familie. We hebben weer met iedereen bij kunnen kletsen over de honden en we hebben het gelukkig droog gehouden die dag.

Dogsurvival 2013
Dogsurvival 2013

Begin September zijn we met een heel stel Cookie’s Fortune Aussies en baasjes afgereisd naar Barendrecht om deel te nemen aan een dogsurvival. We hadden geen idee wat ons precies te wachten zou staan, we wisten dat we 5 km moesten rennen met 15 hindernissen. Eenmaal daar aangekomen waren we erg verrast met alle hindernissen en opdrachten die we samen met onze honden moesten bedwingen, kruipen door tunnels en onder bruggen, een paar meter in de hoogte klimmen, vlotje varen, flink stukje zwemmen, evenwichtsbalken, kruiwagen rijden…. ga zo maar door.. niets was te gek. Iedereen heeft boven verwachting gepresteerd die dag! De honden hebben zich uitstekend gedragen en aangepast aan al die gekke dingen die ze moesten doen. Wat een teamwork van iedereen, helemaal trots en voldaan ging iedereen naar huis. Depp en Jill mochten nog op het podium verschijnen, ze viel in de prijzen in de categorie meisjes.

Abby en Mieke
Abby en Mieke

Een paar weken geleden ben ik samen met Abby afgereisd naar onze zuiderburen, om precies te zijn Geel in Belgie. Het was een erg lange dag, gelukkig op een leuke lokatie en met heerlijke broodjes (bedankt Ilse). Depp en Abby kwamen allebei uit in de tussenklasse, Depp behaalde een 2de plaats met een U(imuntend) zus Abby werd net zoals haar broer 2de met een ZG (zeer goed).

Op korte termijn staan er voor ons geen shows of activiteiten op het programma. Natuurlijk gaan we wel even een kijkje nemen bij de Winner in Amsterdam (zonder honden). Ik ga mijn best doen om iedereen op de hoogte te houden van al onze activiteiten.

Tot snel!

Mieke